Thursday, April 3, 2008

idee

Cred că cel mai frustrant lucru la blogăială, pentru mine cel puţin, este lipsa de feedback. Adică mi-ar plăcea să răspundă lumea, să îşi spună părerile. Exact de aia mi-am şi făcut setările în aşa fel încât să pot primi commenturi de la oricine, cu sau fără blog. Mi-ar plăcea să am un blog un pic mai interactiv decât alte bloguri. Sugestii?

1 comment:

Anonymous said...

Hello, am dat de blogul tau (nici nu imi dau seama cum), si pornind de la postul asta am citit in continuare. La un moment dat aveam impresia ca iti invadez intimitatea. Erau niste posturi destul de personale, ma simteam (ca si strain care nu te cunoaste) ca am un fetish.
Anyway, vroiai idei pt un blog mai interactiv. O ideea, poate nu cea mai stralucita, ar fi sa pui niste intrebari de interes ceva mai general la care oamenii sa raspunda (duuh...). Sau un poll.
Imi cer scuze, am omis sa ma prezint. Sunt programator (the borring type, at least this is what the girls think), si caut idei pentru un blog pe care trebuie sa il fac. Poate ma poti ajuta, thanks a lot.